Profhilo: den nya behandlingen med Hyaluronsyra jag kan tipsa om!


Fillers

Hyaluronsyra i fillers har under de senaste åren revolutionerat det estetiska dermatologi- och antiaging-området. Denna behandling blev mycket populär eftersom den gav omedelbara, synliga och bestående resultat och utan smärta och biverkningar.

Vad är PROFHILO-behandling?

Profhilo är en hudbooster från bondad som fungerar likt andra fillers, genom värmebehandling hyaluronsyra som återställer hudens förlorade elasticitet och fasthet samtidigt som den slätar ut fina rynkor. Det är en innovativ ny bioremodelleringsbehandling, icke-invasiv, snabb och smärtfri som ger omedelbara resultat. Den innehåller den högsta koncentrationen av hyaluronsyra, utan tillsats av tvärbindande kemiska medel, och erbjuder långvarig effektivitet.

Dess ultrarena hyaluronsyra, med hög (H-HA) och låg molekylvikt (L-HA), är i full överensstämmelse med europeiska specifikationer och FDA-standarder. Det är också biokompatibelt, eftersom det assimileras i vävnaden, där det återställer nivåerna av hyaluronsyra som finns i huden likt resultatet av botox och andra fillers.

Fillers

Vad erbjuder PROFHILO-behandlingen?

Profhilo, på grund av den långsamma frisättningen av hyaluronsyra, stimulerar den normala produktionen av elastin och fyra olika typer av kollagen, vilket hjälper till att regenerera huden. Denna stimulering bidrar avsevärt till förbättringen av vävnadens kvalitet och föryngring av huden.

Mer specifikt säger vår lokala skönhetsklinik i Göteborg att det:

  • Ökar fasthet och elasticitet
  • Återställer hudens förlorade lyster och återfuktning
  • Förbättrar hudton och textur
  • Accelererar cellförnyelse och regenerering samtidigt som tecknen på åldrande utjämnas

Hur går behandlingen till?

Profhilo appliceras med små injektioner i området av ansikte eller hals eller händer, har du gjort en annan fillers-skönhetsbehandling så vet du redan hur det går till. Denna behandling är unik och idealisk för att förbättra elasticiteten eftersom den inte ersätter den förlorade volymen men på grund av dess förmåga att diffundera skapar den ny volym i vävnaderna.

En annan extremt stark fördel med Profhilo är att den är icke-invasiv. En specialutvecklad appliceringsteknik (Bap Technique) minskar smärta, tid och antalet sessioner, vilket gör ansökningsprocessen enkel, snabb och smärtfri.

Vad är effektiviteten och varaktigheten av Profhilo?

Profhilo-behandlingen är mycket effektiv, med kliniska data som bekräftar förbättringen av hudens struktur, elasticitet och återfuktning, med en omedelbar uppstramande effekt. Resultaten varar från 12 till 18 månader. Profhilo har nu etablerat sig som en av pionjärerna inom antiaging-behandlingar, efter att ha vunnit internationella priser som bästa produkt i Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year och The Aesthetic Industry Awards.

Vart är behandlingen riktad?

Bioremodeling är ett innovativt tillvägagångssätt för antiaging som tar itu med slapp hud i ansiktet och på områden som traditionellt är svåra att behandla, såsom näsa, läppar, panna, ögonbryn, nacke, händer, armar och byst, exakt samma områden som för botox och andra fillers. Det är en idealisk behandling för att förebygga och korrigera häng av alla hudtyper, vanligtvis i åldrarna över 30 år, utan att detta är bindande för yngre åldrar.

Hur många sessioner behövs?

För en komplett Profhilo-behandling behövs 2 behandlingar per 30 dagar i ansiktet medan 3 rekommenderas för nacken. Resultaten börjar ses gradvis efter den första appliceringsmånaden och huden förbättras kontinuerligt och får lyster och fasthet även efter avslutad behandling.

Fler ArtiklarLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *