Veckans bästa fitness artiklar & blogginlägg – Vecka 9

Jonathan ErikssonaktuelltLeave a Comment

Jag presenterar veckans bästa fitness artiklar & blogg-inlägg!

Har du tips på bra artiklar eller inlägg? Tveka inte på att kontakta mig på jonathan@jonathaneriksson.se eller över Facebook.

 

Veckans bästa inlägg:

Smör vs margarin och hälsoeffekterna av mättat fett – Av Jacob Gudiol

Snart får jag sätta Jacobs namn som spikat varje vecka. Denna vecka så skrev han om smör vs margarin, något som man ofta kan se LCHF & paleo-följare prata mycket om. Jacob sammanfattar hur vetenskapen ser ut kring det idag!

 

Andra grymma inlägg:

Så hittar du egentid– Av Sara Dahlström & Becky Fletcher

Vem vill egentligen inte ha mer tid för sig själv & sina drömmar? Sara berättar här hur du ”friar upp” lite extra tid.

 

Skärpning tjejer! – Av Maria Mollstedt

Varför är det så ofta att tjejer möts av motstånd från vänner & bekanta när de försöker göra ”onormala” men ofta hälsosammare val än vad män gör? Maria har tröttnat på det och skriver om det på sin hemsida.

 

Bålstabilitet i teorin & praktiken – Fitnesscoachen

Det tycks vara mycket fokus på bålen just nu, och i denna artikel delar Fitnesscoachen med sig av vad hon tycker man ska tänka på kring bålträning…

 

Veckans video:

Det här är verkligen en UTMÄRKT video, som tydligt visar varför det inte går att enbart lära ut ett sorts knäböj. Beroende på hur du ser ut och hur långa ben du så kan du behöva lära dig eller andra att utföra knäböj som du tidigare inte sett som ”textboks-perfekta”.

Håll inte på kunskapen, dela med dig!

Om författaren

Jag heter Jonathan Eriksson och jag har sen 2010 jobbat med personlig träning. Redan innan dess hade jag beslutat mig för att lära mig allting om kost & träning, vilket ledde till att jag tog ett Diploma of Sports & Recreation samt Diploma of Fitness genom Sunshine Coast Institute of TAFE. Det var åtminstone en bra start, men sen dess har jag fortsätt att läsa allt jag kommer över. På denna hemsida hoppar jag på att kunna nå ut & dela med mig utav denna kunskap till de som är intresserade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.