Veckans bästa fitness artiklar & blogginlägg – Vecka 7

Jonathan ErikssonaktuelltLeave a Comment

Jag presenterar veckans bästa fitness artiklar & blogg-inlägg!

Har du tips på bra artiklar eller inlägg? Tveka inte på att kontakta mig på jonathan@jonathaneriksson.se eller över Facebook.

 

Veckans bästa inlägg:

Stress försämrar din återhämntningsförmåga – Av Jacob Gudiol

Stress är en mycket viktig faktor som många glömmer ta hänsyn till när de strukturerar upp sin eller andras träning. I denna korta artikel så länkar Jacob främst till lite andra artiklar som ger en bra överblick utav hur just stress påverkar kroppen.

 

Andra grymma inlägg:

Ta inget för givet – Av Viktor Källberg

 

Många satsar hårt på träningen, så hårt att mycket annat fint glöms bort. Viktor skriver om lite gamla legender, men också om varför man får passa sig för att fastna i sitt fokus.

Magens muskulatur del 1, 2 & 3 – Av Maria Mollstedt

Missa inte denna festliga serie utav artiklar från Maria! Hon täcker här magens olika muskler samt funktion. Det värmer även att se att någon annan är trött på hur plankan ofta pressas till dåligt utförande av många.

 

Veckans video:

Denna gång handlar det inte direkt om träning, men något annat mycket viktigt, och det är drömmar, visioner & beslutsamhet. Jag tycker Koenigsegg’s bilar & ambition med att vara ledande är galet inspirerande, och i detta video klipp så pratar Christian själv om vad han tror varit viktigt för honom. Så om han lyckas bygga en bil som gör 0-400km/h på 20s så borde nog vi kunna lyckas med ett och annat också!

Håll inte på kunskapen, dela med dig!

Om författaren

Jag heter Jonathan Eriksson och jag har sen 2010 jobbat med personlig träning. Redan innan dess hade jag beslutat mig för att lära mig allting om kost & träning, vilket ledde till att jag tog ett Diploma of Sports & Recreation samt Diploma of Fitness genom Sunshine Coast Institute of TAFE. Det var åtminstone en bra start, men sen dess har jag fortsätt att läsa allt jag kommer över. På denna hemsida hoppar jag på att kunna nå ut & dela med mig utav denna kunskap till de som är intresserade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.