Veckans bästa fitness artiklar & blogginlägg – Vecka 4

Jonathan ErikssonaktuelltLeave a Comment

Jag presenterar veckans bästa fitness artiklar & blogg-inlägg!

Har du tips på bra artiklar eller inlägg? Tveka inte på att kontakta mig på jonathan@jonathaneriksson.se eller över Facebook.

Veckans bästa inlägg:

Hur mycket vatten ska man dricka på en dag – Av Jacob Gudiol

Ett omtalat ämna som det skrivs mycket om, tyvärr ofta utan någon direkt kunskap. I detta inlägg lyckas Jacob helt krossa många av de tjatiga myter som cirkulerar.

Andra grymma inlägg:

Ego-onsdag, dags att dra av en ”fuck jantelagen” – Av Elin Wennman

Tyvärr är många lite försiktiga med att erkänna för sig själva hur grymma de är. Elin som jag tidigare jobbat med är ett riktigt energi-knippe lyfter i detta korta inlägg fram något som jag personligen tycker är mycket viktigt!

Fermentering av grönsaker – Av Maria Mollstedt

Denna vecka gick Maria igenom ett användbart verktyg för att öka hållbarheten på sallad, något som är perfekt för såna som mig som annars slarvar rätt friskt med att göra sallad till maten… Inte bara det, utan fermenterade grönsaker & frukter tycks också vara positivt för att vi ska behålla en bred bakteriekultur i tarmarna, något som är nyttigt för oss.

Mycket frukt eller nötter – vad påverkar hälsan bäst vid viktuppgång? – Av Jacob Gudiol

Jacob är on fire! I denna artikel för Tyngre går han igenom en ny studie som jämförde effekten utav frukt vs nötter vid kaloriöverskott.

Mer goda & nyttiga tips – Av Madeleine Morne

Denna artikel vidrör något som jag tycker är rätt intressant. Hur tycket för olika smaker kan utvecklas som barn & exempel på hur man med vissa tillrednings metoder kan förändra smak/sötma. Även om artikeln inte går så djupt på hur detta kan påverka barns hälsa upp i vuxen ålder så tror jag att det kan ha stor påverkan.

Håll inte på kunskapen, dela med dig!

Om författaren

Jag heter Jonathan Eriksson och jag har sen 2010 jobbat med personlig träning. Redan innan dess hade jag beslutat mig för att lära mig allting om kost & träning, vilket ledde till att jag tog ett Diploma of Sports & Recreation samt Diploma of Fitness genom Sunshine Coast Institute of TAFE. Det var åtminstone en bra start, men sen dess har jag fortsätt att läsa allt jag kommer över. På denna hemsida hoppar jag på att kunna nå ut & dela med mig utav denna kunskap till de som är intresserade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.