Recension: Myprotein Pulse V4

Jonathan ErikssonRecensionLeave a Comment


Innehåll per portion:
Kreatin monohydrat: 4 g
AAKG: 2.7 g
L-Tyrosin: 2.5 g
Beta Alanine: 1.3 g
Taurine: 800 mg
Citrulline Malate: 400 mg
Koffein: 150 mg
Guarana Extrakt: 73 mg

Varför valde jag då att köpa denna? Helt ärligt så är jag en sucker för vattenmelons-smak, och denna fanns som det. På pappret så är det bara riktigt bra ämnen i denna PWO, men helt ärligt så är nästan allt rätt underdoserat för en portion.

Dosering:
Kreatinet kommer i en bra dos för folk upp till ca 85kg, resten är rätt underdoserat om man inte är känslig för koffein.

Eftersom jag normalt alltid tar kreatin & beta alanine & en dubbel espresso innan mina pass så kan jag inte säga att jag kände så mycket skillnad i tryck eller uthållighet.

Detta är inte på något sätt negativt för produkten, då jag tycker att det är en mix som funkar bra. Så orkar man inte mixa eget eller tycker illa om kaffe (kom igen, vem tycker egentligen illa om kaffe?) så är detta ett utmärkt substitut.

Men för att få ut fullt krut av alla ämnen så behöver man ta en dubbel portion, så jag kommer fylla i denna recension när jag gjort det.

Smak:
Jag är en sucker för syntetisk vattenmelon, så denna smakade helt underbart. Skulle lätt kunna dricka denna med lite is bara för smakens skull. Varma sommardagar kommer det nog kännas mer lockande att konsumera denna produkt istället för min vanliga kaffe, kreatin & beta alanine kombo.

Pris:
249 kr för 500 g. Detta blir 29 enkel portioner (8.5kr/p) eller ca 14-15 dubbel portioner (17kr/p). Men det går ofta att hitta rabatter på 15-50% om man letar lite. Detta gör det till en väldigt stark produkt prismässigt.

Summering:
Lätt drucken produkt utan en massa fluff, men pga låga doser så kommer många behöva ta dubbla portioner för att få ut full effekt, som koffein känslig kan det bli ett problem.

Rating
Klart godkänd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.