Recension: Myprotein Impact Whey Isolate

Jonathan ErikssonRecensionLeave a CommentNäringsinnehåll per 100g:
Kcal: 373
Fett: 0.3g
Kolhydrater: 2.5g
Protein: 90g

Proteinpulver är ibland svårt att få grepp på. Det är inte ovanligt att företag ”spikar” sina produkter med billiga aminosyror för att få upp proteinhalten på den. Myprotein har så att man kan se aminosyreprofil på deras pulver, vilket är förtroendeingivande. Sen vet jag självklart inte till 100% om de stämmer. Samtidigt så är de väldigt billiga, så jag tänkte att jag kunde testa ett kilo för att se hur det känns.

Ingredienser:
Vassleproteinisolat, emulgeringsmedel & smak/färgämnen. Inget tillsatt socker, utan de kör med sötningsmedlet sukralos.

Helt klart bra nog i mina ögon.

Smak:
Köpte Strawberry Cream. Mycket trevlig godisliknande smak, kanske lite för söt ibland. Eftersom jag blandar ner det i gröt så funkar det dock väldigt bra. Det löser även upp sig fint. Jag har dock en känsla av att jag kommer vara väldigt trött på smaken innan kilot är slut, så ett tips är att köpa hem flera smaker om du väljer att beställa hem.

Mjölk/laktoskänslig?
Jag har druckit minst 10 olika sorters protein tidigare, vissa har gjort mig illamående och andra inte. Det verkar inte ha haft någon koppling till att det varit isolat/koncentrat, så när jag köper ett nytt så vet jag aldrig hur jag kommer reagera. Detta går iaf fint.

Betyg
Rekommenderar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.