Prova BEASTMODE gratis i två veckor!


Med BEASTMODE så kommer du pusha alla dina gränser i gymmet för att tvinga fram resultaten ur kroppen. Programmet är baserat på Westside Barbell's (Det starkaste gymmet i världen) filosofi, med influenser från flera olika bodybuilding ikoner. Det är otroligt varierande med ett stort antal olika övningar och reps/set upplägg för de olika övningarna. Det är dags att slå nya PB's!

Image

Hela PDF:n

Du kommer få tillgång till hela PDF:n, med intro, rekommenderade föreläsningar, artiklar & kostupplägg.

Innehåll

Föreläsningar

Artiklar

Kostupplägg

2 veckors träning

De två första veckorna av programmet kommer ingå med videolänkar till alla övningar. Så att du vet precis vad du ska göra, varje pass. Allt du behöver fokusera på är att ta i.

INNEHÅLL

8 pass

36 övningar


Image
Image

Community

Ta del av BEASTMODE community där likasinnade kan inspirera, motivera & pusha varandra. Där kan du även ställa frågor om programmet, be om feedback på teknik i olika lyft & dela med dig av videos/bilder från passen.

Innnehål

Teknik feedback

Inspiration

Tävlingshets

Hur börjar jag?


Klicka på den gula rutan nedan för att gå med i BEASTMODE's test-community, där hittar du PDF:n som du enkelt kan ladda hem. I gruppen kan du även ställe frågor angående programmet.
Image

Klicka här för att komma direkt till BEASTMODE's testgrupp!

När PDF:n är nere


Så är det simpelt, följ instruktionerna och se till att ta i ordentligt. Här nedanför kan du läsa några kommentarer från BEASTMODE's första testgrupp.
Image Image Image Image

Vad väntar du på? Hoppa in i testgruppen så kan du köra igång med programmet redan idag!


Klicka här för att komma direkt till BEASTMODE's testgrupp!