Image

Skulle du precis som tidigare deltagare vilja tappa 8kg över två veckor med enbart fyra träningspass?

Är du frustrerad över att ställa dig på vågen utan att se några resultat, trotts tråka och krångliga dieter och långa bortkastade träningspass? Att lägga massor av tid & pengar på något som enbart ger dig ångest är verkligen värdelöst.
När du kan se på vågen att du tappar vikt varje dag, så är det enkelt att hålla sig motiverad kring en diet. Det skadar inte heller att du inte behöver lägga mer än 90 minuter i veckan (inte om dagen, i veckan!) på träning.

Larvigt effektiv

konstant energi

Slipp hunger

Eftersom dieten tvingar din kropp att använda ditt kroppsfett som bränsle så bränns fettet dygnet runt. Det gör också att ens energinivå är konstant hög, och att suget efter mat dras ner. Jag har ofta varit tvungen att påminna deltagare att de måste äta.

Metoden är fullt fokuserad på fettförbränning till skillnad från många andra effektiva viktminsknings-metoder. Det gör att du kan tappa sjukt mycket vikt, utan att behöva känna dig svag. 

När du kan ställa dig på vågen varje morgon och se att du tappat vikt med hjälp av smarta val föregående dag, så matar det dig med positiv motivation, och skapar efter ett tag en positiv feedback-loop, så att det varje dag blir ännu lättare att följa metoden.

"Hej alla kämpare där ute! Jag vill tacka och säga vilken skillnad du har gjort för mig med din hjälp! Det är inte lätt att gå ner i vikt med diabetes typ 1... Snacka om att ändra sin livsstil till det bättre 😄 Jag har lovat mig själv att aldrig sluta kämpa och Jonathan har hjälpt mig med det också!! Tack bästa Jonathan!"
-Jennifer

Deltagare: Bianca Broström


Bianca tappade 6,3kg och gick ner 18cm runt midjan på 6v;

"Metoden är utmanande, framförallt i början. Men när man snabbt ser resultat så blir det väldigt motiverande. Varken LCHF eller Xtravaganza funkade för mig, men det här gjorde verkligen det."

Deltagare: Philip Flach


Philip tappade 7,5kg över 6v;
“Tröjor som innan satt TAJT sitter nästan för löst idag. Skärp som jag har nu har hoppat in ett eller två hål. Klart smalare över ansiktet – flera i min omgivning som kommenterat och det känns SKÖNT!”

Hur mycket vikt kan jag tappa på 10 veckor?

Hur mycket du kan tappa beror på några olika faktorer. Först och främst beror det på hur helhjärtat du går in i metoden, sen spelar självklart startvikt in också. Samt hur länge du väljer att köra metoden. De flesta som hittills kört metoden har valt att köra mellan 6-10 veckor, då de känt sig nöjda med sin vikt därefter. Hur härligt är inte det? 6-10 veckor av en ordentlig insats för att vara nöjd, när många får flera år fyllda av ångest för sin vikt.

För att få en bra bild av vad man kan förvänta sig utav dieten gjord med minimal insats så lät jag en test-grupp köra metoden utan någon extra träning eller promenader, nedanför kan du testa hur dina resultat skulle se ut baserat på snittsiffror från de i test-gruppen.

*siffror baserade på snittförändring hos deltagare i test-grupp

Detta ingår i 10/10-Metoden


Image
 • Dietupplägg

  Få reda på vad du bör äta och inte för att maximera din viktminskning samtidigt som du håller hunger borta.

 • Träningsupplägg

  För att maximera resultaten och bygga en snygg kropp så får du självklart med ett träningsprogram så att du vet hur du ska göra på den fronten.

 • Privat supportgrupp på Facebook

  Med tillgång till gruppen så är nya recept, motivation & inspiration bara några klick bort. I denna grupp kan både jag och veteraner som använt metoden svara på dina frågor.

 • E-book + Videos

  Det är viktigt för mig att det är lätt för dig att förstå upplägget, därför får du både en E-book som går igenom dieten & träningen. Samt videos där jag förklarar precis vad du bör tänka på och vara medveten om.

Missa inte chansen, påbörja ditt program idag.

Känner du att punkterna nedan stämmer in på dig så borde du klara dig bra på metoden.

Säkra din plats idag, men du måste uppfylla kriterierna nedan för att kunna delta;

 • Du vill tappa minst 10% utav din kroppsvikt
 • Du har inga problem med att äta kött/fågel/fisk
 • Du kan avstå från alkohol under större delen utav dieten
 • Du har inga problem med att äta sallad

Har du frågor kring 10/10 Metoden? Ställ dem på Facebook-sidan eller använd formuläret vid sidan.

Allt detta får du för endast: 1995:-

  Ditt namn

  Din epost

  Hur mycket vill du tappa?

  Vikt

  Längd

  Ålder

  [wpgdprc "Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter."]