Under Juli månad tänkte jag hålla i två boot-camp pass per vecka i Torsviksparken på Lidingö.

Ta med dig en vän och häng på!

Det kommer hållas Måndagar & Torsdagar kl 17:00. Delta gärna i eventet på min Facebook sida.

Passen kommer vara 45min och passa alla, så du behöver inte oroa dig över att du inte kommer klara av dem, har du någon skada eller krämpor så vill jag gärna att du kontaktar mig innan så jag är medveten om det tills vi ses.

Passen kommer innehålla:

  • Kroppsviktsövningar så som armhävningar & situps
  • Hopp av olika slag
  • Intervaller
  • Olika rörlighetsövningar

Fokus kommer vara att bränna så mycket fett vi bara kan samtidigt som vi kommer försöka öka både styrkan & rörligheten i kroppen.

—————————

Beroende på hur många vi blir så kommer jag kanske även hålla i en lättare kostföreläsning i parken så att du lättare kan nå din målvikt genom de matval du gör. Tills dess så hittar du annars en del information om kost & psykologin bakom kosthållning i artiklarna här på hemsidan.

————————–

Ps. Detta är inte för barn, då det lätt blir lite oorganiserat och stökigt med för unga deltagare.