2015

Jonathan ErikssonaktuelltLeave a Comment

Nu når vi verkligen slutet av 2015…

… och så snabbt det gått….

Jag hoppas att ni mina följare känner att ni har lärt er mycket som tar er närmare era mål! För det är ändå mitt största mål med hemsidan. Under 2016 så kommer jag fortsätta att fokusera på mer artiklar & videos, så om det är något särskilt du gärna lär dig mer om, hör gärna av dig.

Nedan tänkte jag gå igenom några av de höjdpunkter som varit under 2015.

Jag släppte min första E-bok!

Eftersom jag gärna ser att saker är perfekta (informationsmässigt..) innan de släpps så tog det bra mycket längre tid än vad jag räknade med.  Men att äntligen få släppa ut den kändes riktigt bra, och det har varit superkul att höra era fina ord om den! Att ha släppt den gjorde det verkligen mycket lättare att börja jobba på nästkommande boken som släpps med 10/10 Metoden.

Boken hittar du här!

Jag skrev klart och släppte 25 artiklar under 2015.

 

Min mest lästa artikel är;

5 nyttiga råvaror som sätter stopp din viktminskning

14,745 läsare över hela året & 355 delningar på Facebook.  Artikeln är en gammal goding som även blev plagierad under våren. Det var också den artikel som drev LCHF mafian till min hemsida och motiverade mig till att skriva en av de artiklar jag är mest stolt över.

 

Den artikel jag är stoltast över;

Allt du behöver veta om LCHF 

I denna artikel tycker jag att jag gjorde ett bra jobb med att bryta ner allt man behöver veta om LCHF, både positivt & negativt. Denna blev möjligtvis lite för lång och invecklad för att vara intressant för gemene man… Men så kul det var att skriva den!

 

Den artikel jag fått mest kommentarer kring;

Den dolda psykologin bakom viktändring

Många har skrivit till mig och uttryckt hur de ansåg att denna var intressant, och jag tyckte det var otroligt roligt att skriva artikeln då den sätter ljus på saker som det sällan pratas om när det kommer till viktminskning. Det var också denna artikel som gjorde att jag ville gräva djupare i ämnen, något som ledde mig till att skriva Ditt fett gör dig fetare där jag tittade på den fysiska delen som påverkar psykologin.

Videos gjorde sin introduktion!

Jag är fortfarande inte helt bekväm med att spela in videos, men det är något det kommer mer utav under 2016!

Några utav mina favoriter är;

Nu i efterhand har jag nästan glömt hur redigt mitt skägg var ett tag, men god damn!

10/10 Metoden

Även om den inte släpps i år så har jag jobbat på metoden i nästan tre månader. Jag tror verkligen att detta kommer bli en game-changer när det kommer till viktnedgång för många, så jag är sjukt taggad på att få igång den ordentligt.

Det gick ifrån att kolla på de effektivaste dieterna till att bli en fullskalig lösning. På enbart dieten så lyckades deltagarna tillsammans gå ner ca 55kg med en minsking på 7-8kg per deltagare över 6v.

Förutom att jag troligtvis läst en bra bit över 200 studier kring kost & träning så har jag även hunnit läsa lite annan litteratur. Eftersom jag tror att det är viktigt för ens sinne att läsa så tänkte jag även dela med mig utav de tre bästa böckerna jag läst i år.

CRUSH IT – Gary Vaynerchuck

En kort bok som i stort sätt bara peppar en till att jobba med det man älskar, och uppmuntrar en till att skriva & dela med sig utav det obegränsat. Det var denna bok som gjorde att jag faktiskt fick tummen ur och gjorde min första video. Jag är även säker på att jag kommer läsa den igenom inom en snar framtid när det behövs en extra kick i röven igen.

The Gates of Fire – Stephen Pressfield

Jag läser väldigt sällan skönlitteratur, men det här är helt klart en av de bästa böckerna jag läst någonsin. Otroligt spännande då man kastas in i livet som spartan & en spartans liv & tankar upp till striden vid Thermopylae (som vi även sett i filmen 300). Om vi ibland känner att vi pushar oss hårt genom vår träning så ger denna bok helt klart ett annat perspektiv på det.

Leaders Eat Last – Simon Sinek

I denna bok så förklarar Simon varför vissa ledare lyckas och varför andra inte. Han har intervjuat en bra mängd kompetent folk inom relevanta forskningsområden samt kollat på olika case-studies så som olika företag och generaler inom amerikanska armén. Det som jag framförallt tyckte var intressant är hur han argumenterar för hur viktigt det är med en balans mellan de olika feel-good hormonerna (dopamin, serotonin & oxytocin) för att skapa en bra arbetsmiljö & livsglädje, något som jag själv aldrig reflekterat över tidigare.

Det var en sammanfattning av 2015!

Jag vill verkligen tacka alla er som läser detta, det är en ära att få ta del av er uppmärksamhet & tid! 

Hoppas verkligen att ni fortsätter att följa mig under 2016, och att vi tillsammans kan få ut all kinds of gains i gymmet & i livet! 

Så jag vill passa på att önska er alla ett gott nytt år, så tar vi 2016 med storm!

Hälsningar, Jonathan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.